Investment & Stock Exchange Economisește rapid,
în avantajul tău!

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ai decis să economiseșți inteligent la CAR ECONOMIA, fără să fie nevoie să te deplasezi la sediul C.A.R.!

Îți oferim o dobândă atractivă pentru economiile tale sub forma fondului social!

  • Începând din aprilie 2023, dobânda la fondul social în lei este de 9,8% pe an, cu capitalizare (în total, 10,40% pe an, câștig net) .
  • La 10.000 de lei economisiți, într-un an câștigi 1.040 lei net.
  • Suma minimă ce poate fi depusă ca fond social la economisire este de 100 de lei, apoi puteti depune orice suma de peste 50 lei, in orice moment, dar nu mai mult de 100.000 de lei.

    Fondul social total deținut la CAR ECONOMIA nu poate depăși 100.000 de lei de persoană, momentan.

Cum poți deveni, de la distanță, membru al CAR ECONOMIA.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii ca membru al CAR ECONOMIA și să depui banii în cont.

Modalitațile de inscriere sunt fie prin completarea Formularului Online (click pe butonul Formular Online de mai jos) fie prin descărcarea cererii și transmiterea ei prin metodele descrise în secțiunea „Descarcă Cererea” (click pe butonul Descarcă Cererea de mai jos).

După completarea cererii de înscriere ca membru (Formularul Online) și transmiterea acesteia la C.A.R., împreună cu fotocopia documentului de identitate, ai la dispoziție 5 zile lucrătoare să virezi banii în contul C.A.R. Dobânda se datorează din ziua în care banii intră efectiv în contul CAR ECONOMIA. Fotocopia CI se trimite pe e-mail, la adresa office@car-economia.ro sau pe Whatsapp, la numarul 0749752104.

Retragerea fondului social se poate face oricând, cu respectarea Etapelor de retragere a fondului social, fără să pierdeți dobânda acumulată până în ziua retragerii fondului social.

Cererea de înscriere ca membru al Casei de Ajutor Reciproc va fi considerata semnata de titular și aprobată de conducerea C.A.R. în momentul intrării banilor în contul CAR ECONOMIA.

Pentru detalii ne poți contacta la telefon 0749 75 21 04 sau pe adresa de e-mail office@car-economia.ro.

Formular Online

Felicitări! Ai ales sa devii membru al CAR Economia completând Formularul Online.

După completarea formularului online, veți primi o notificare pe email care conține contul în care trebuie sa virați banii.

Formularul se consideră semnat și veți fi considerat membru CAR Economia în momentul intrării banilor în contul CAR Economia.

Descarcă Cererea

După completarea cererii de înscriere ca membru și transmiterea acesteia la C.A.R., împreună cu copia documentului de identitate, ai la dispoziție 5 zile lucrătoare să virezi banii în contul C.A.R. Dobânda se datorează din ziua în care banii intră efectiv în contul CAR ECONOMIA.

Dacă ați decis să completați și câmpurile opționale „Clauza de împuternicire” și „Dispoziție testamentară” trebuie să transmiteți și acordul scris și semnat al împuterniciților.

Modelul este cel din cerere – Consimțământ de prelucrare a datelor cu caracter personal conf Regulamentului (UE) 679/2016.

Modalitățile prin care puteți trimite cererea împreună cu copia documentului de identitate și consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal al dumneavoastră și al persoanelor împuternicite (dacă este cazul) sunt următoarele:

  1. Prin email la adresa office@car-economia.ro
  2. Prin WhatsApp la numărul 0749752104
  3. Dacă doriți, cererea se poate trimite și prin poștă/curier sau la sediul agenției locale a CAR Economia, situat în Str. Înfrățirii (fostă Calea București) nr. 3, Bl. C16B, Sc. 1, Ap. 1, Craiova, Județul Dolj